„DURAG GROUP“ – inovatyvūs sprendimai liepsnos įžiebimui ir kontrolei

Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su stipriausiais pramoninės įrangos ir sprendimų prekės ženklais visoje Europoje. Vienas iš jų – plačiai žinomas „DURAG GROUP“, kuris atveria galimybes atliepti „INDEEL“ klientų poreikius ne tik itin kokybiškais, bet ir inovatyviais sprendimais liepsnos uždegimui bei kontrolei. Mūsų produktų asortimente galima rasti įvairius „DURAG GROUP“ gaminius, įskaitant uždegimo sistemas, liepsnos detektorius, termografinės analizės sistemas ir t.t..

Nuo pat organizacijos įsikūrimo 1948 metais, „DURAG GROUP“ išsiskyrė kaip pramoninės įrangos pritaikymo novatorius, gebantis sukurti įvairius sprendimus, kurie puikiai prisitaiko prie specifinių ir labai skirtingų pramonės šakų poreikių. Šios įmonės ilgametis patirties bagažas ir nuolatinis tobulėjimas yra vieni iš pagrindinių šios partnerystės akcentų, leidžiantis mums, „INDEEL“, teikti jums, mūsų klientams, pačias pažangiausias pramonines technologijas.

Abiejų organizacijų partnerystė užtikrina, jog jums galime pasiūlyti ir integruoti naujausius sprendimus, kartu išlaikant įsipareigojimus aukščiausiai kokybei bei profesionalumui.