„Pekos Valves“ tarptautinius standartus atitinkantys rutuliniai vožtuvai

„INDEEL“ didžiuojamės dar viena ilgalaike partneryste su visame pasaulyje pripažintu rutulinių vožtuvų projektuotoju ir gamintoju „Pekos Valves“. Šis daugelį metų trunkantis bendradarbiavimas yra puikus pavyzdys, parodantis mūsų įsipareigojimą siekti aukščiausių rezultatų ir kokybės pramonės sektoriuje.

Kiekvienas „Pekos Valves“ vožtuvas yra kruopštaus dizaino ir gamybos procesų produktas, kuris kuriamas griežtai laikantis plačiai pripažintų tarptautinių standartų. Tai užtikrina ne tik vožtuvų patikimumą ir ilgaamžiškumą, bet ir jų suderinamumą bei efektyvumą įvairiose pramonės srityse.

Mūsų sąjunga su „Pekos Valves“ leidžia klientams teikti aukščiausio lygio, sertifikuotus sprendimus, atitinkančius mūsų filosofiją „Industrial deals powered by partnerships“ – tai atspindi abiejų įmonių atsidavimą įvairaus tipo industriniams projektams teikti pasaulinio lygio patirtį ir technologijas.

INDEEL“ komanda visuomet kruopščiai išanalizuoja kiekvieno projekto situaciją, atsižvelgia į užsakovo poreikius, konsultuojasi su įrangos gamintojais, renkasi iš pažangių sprendimų ir tik tuomet pateikia pasiūlymą, galintį puikiai išspręsti beveik kiekvieną situaciją. Dažniausiai tiekiame ne tik atskirus produktus, bet ir komplektuojame pilnas įrangos sistemas vienai ar kitai gamybos grandinės daliai arba net visam gamybos kompleksui.