„Flowserve“ – aukščiausios kokybės pramoninės įrangos garantas

Ten, kur pramoninis tikslumas susitinka su išradingais inžineriniais sprendimais, ilgalaikė „INDEEL“ partnerystė su „Flowserve Corporation“ pabrėžia mūsų organizacijos įsipareigojimą teikti aukščiausios kokybės paslaugas ir produktus. Prekinis ženklas „Flowserve“ yra visame pasaulyje žinomas dėl savo kuriamos ir gaminamos aukščiausios kokybės pramoninės įrangos. Kaip pramonių sprendimų distributorius, „INDEEL“ vaidina svarbų vaidmenį, kad šie išskirtiniai produktai būtų lengvai prieinami įvairiems klientams, kurie gaus ne tik pačią įrangą, bet ir efektyvias paslaugas su ilgamete inžinerine patirtimi.

„Flowserve“ asortimentas – geriausios kokybės įjungimo-išjungimo ir valdymo vožtuvai, pavaros ir prietaisai, pavyzdžiui, padėties nustatymo įtaisai, ribinių jungiklių dėžės, pavarų dėžės ir programinė įranga – sklandžiai atitinka mūsų misiją, kuri siekia tiekti pasaulinio lygio sprendimus pramonės sektoriui.

Iš naujo atraskite „Flowserve“ per „INDEEL“ – produktus, tenkinančius jūsų unikalius verslo poreikius. Mes visuomet kruopščiai išanalizuojame jūsų situaciją, poreikius, konsultuojamės su įrangos gamintojais, renkamės iš pažangių sprendimų ir tik tuomet pateikiame pasiūlymą, galintį puikiai išspręsti kompleksines situacijas. Mūsų komanda teikia ne tik atskirus produktus, bet ir komplektuoja pilnas įrangos sistemas skirtingoms gamybos grandinės dalims arba visam gamybos kompleksui.