„INDEEL“ tiekė bene didžiausią pramoninį ventiliatorių Lietuvos istorijoje

Industrinės įrangos tiekimo srityje žinoma Lietuvos įmonė „INDEEL“ pastaruoju metu pristatė įspūdingą inžinerinį projektą, kuriame galinga įranga buvo pristatyta chemijos pramonės atstovui. Tai – išskirtinio dydžio bei galios ventiliatorius, kuris, „INDEEL“ nuomone, yra didžiausias, kokį iki šiol matė Lietuva.

Pramoninis ventiliatorius

Šio projekto epicentre yra „HDF srl“ pramoninis ventiliatorius iš Italijos, pasižymintis ypač pajėgiu varikliu ir dažnio keitikliu. Ventiliatoriaus darbas yra kontroliuojamas dažnio keitiklio pagalba, kuris yra derinamas kartu su kliento valdymo sistema. Šis sprendimas leidžia užtikrinti optimalų įrangos veikimą, leidžiantį pasiekti reikalingą oro srautą užsakovo gamybos procesuose.

Pagrindiniai įrangos parametrai:

  • Ventiliatoriaus darbo talpa: 700 000 m³/h
  • Darbinis statinis slėgis: 6000 paskalų
  • Įrengtas vidutinės įtampos 6000 kV 1650 kW variklis ir dažnio keitiklis
  • Darbinio rato skersmuo: 3100 mm
  • Visuose guoliuose integruoti temperatūros ir vibracijos davikliai

„INDEEL“ tiektas ventiliatorius yra puikus inovacijos žymuo Lietuvos chemijos pramonėje, kuris taip pat turi pažangias funkcijas, įskaitant variklio vijų šildymą, temperatūros sekimą ir apsaugą nuo perkaitimo.

Pramoninis ventiliaroius 2

Nuo įmonės įkūrimo 2008 m., „INDEEL“ sėkmingai bendradarbiauja su Lietuvos pramonės gigantais naftos, chemijos, maisto, vandentiekio, vandenvalos, energetikos ir kituose sektoriuose. Įmonė siūlo pramoninęįrangą, automatikos įrenginius, bei suteikia išsamias technines konsultacijas savo veiklos srityje, kuri apima pramoninės įrangos ir automatikos tiekimą bei derinimą.