„INDEEL“ yra oficialus „Yokogawa“ platintojas

„INDEEL“ yra oficialus „Yokogawa“ platintojas – organizacijos, kuri yra pasaulinė lyderė pramoninės automatizacijos, testavimo ir matavimo sprendimų srityje. Ši įmonė užsitarnavo ilgalaikę reputaciją, integruodama pažangią technologiją su inžinerijos paslaugomis, projektų valdymu ir visapusišku techninio palaikymo teikimu. Yokogawa yra sprendimų teikėjas industrijoms, siekiančioms aukšto efektyvumo, saugumo, kokybės ir patikimumo.

Yokogawa produktų asortimentas, kuris yra prieinamas per „INDEEL“, sukurtas suteikti jūsų verslui reikalingus įrankius, kurie leistų sėkmingai funkcionuoti šiandienos aplinkoje. Atraskite pramoninės technologijos ateitį naršydami mūsų svetainėje esantį platų Yokogawa produktų asortimentą.

„INDEEL“ jau daugiau nei 15 metų sėkmingai dirba su didžiausiomis Lietuvos kompanijomis naftos, chemijos, maisto, vandentiekio ir vandenvalos, energetikos (šilumos, elektros gamybos) ir kitose pramonės srityse. Mūsų inžinieriai solidžią patirtį, todėl galime sėkmingai įgyvendinti techniškai sudėtingus, naujausiomis technologijomis paremtus, ypatingo tikslumo reikalaujančius projektus. Parenkame, tiekiame ir deriname pramoninę įrangą ir automatikos įrenginius, teikiame išsamias technines konsultacijas.